fejlec

Méregtelenítés


MÉREGTELENÍTÉS

A szervezet méreganyagoktól való megszabadítása már az ajurvédikus orvoslásban is elsődleges szerepet kapott, hiszen csak egy három napos böjt után kezdték a fennmaradó tüneteket komolyan vizsgálni.

El lehet képzelni, hogy mennyivel nagyobb jelentősége van napjainkban a méregtelenítésnek, amikor élelmianyagaink, zöldségeink, a gyümölcsök, de még a víz és a levegő is tele van mindenféle kemikáliával, mesterséges-  és szennyezőanyagokkal.

Mivel ezek bevitelét  kivédeni szinte lehetetlenség, ezért egy feladatunk van: ezektől valamilyen módon megszabadulni.

A SCIO biofeedback  egyik legfontosabb része a méreganyagok kiürítésének elindítása, minden további kiegyensúlyozás  sokkal hatékonyabb lesz, ha ezt megtesszük. A gép energetikailag segít a különböző szervek méregtelenítő funkciójának beindításában, a kliens egyetlen feladata a következő napokban a szokásosnál is több víz fogyasztása, hogy a méreganyagok ki is ürülhessenek.

A szervezetünket a méregtelenítésben segíteni kivülről bevitt természetes anyagokkal is tudjuk, erre számtalan lehetőség kínálkozik. Mindezek közül bátran mondhatom, hogy a leghatékonyabbnak bizonyult a svájci Barackíró, mely a gyomor-bélrendszer és a vese méregtelenítését végzi, ráadásul  nagyon élvezetes formában: mindössze egy finom ital éhgyomorra, majd még egy pohár víz és kb. egy órát nem eszünk utána.
Hatására sok esetben csökken a magas vérnyomás, a magas cukorszint, lényegesen javul az allergia. Tapasztalatok szerint kiváló hatású az ízületekre is. Bőrproblémákra és a szövetekben pangó fölösleges víz kiürítésére is az Írót ajánlom.

A máj méregtelenítését pedig az Articsóka itallal lehet a legjobban segíteni, mely szintén svájci termék. Hatására számos esetben lemegy a koleszterinszint, megszűnik a puffadás, elmúlnak a fejfájások, sokszor még a kisebb epekövek is eltűnnek. Háromszor egy evőkanállal kell használni, étkezések előtt néhány perccel.