fejlec

Mi kell az egészséghez


Egészségünk megőrzésére és helyreállítására igen sok lehetőség kínálkozik, de van egy, amely mindenek előtt való. Ez pedig a lelkünk ápolása.

Szabadgyökökről mindenki hallott már, ezek rombolják szervezetünket. De hallottunk-e már lelki szabadgyökökről? Ezek legalább annyira mérgeznek bennünket, mint a testiek.

Éppen ezért a legfontosabb feladatunk lenne, hogy ugyanannyit foglalkozzunk a lelkünkkel, mint a testünkkel. 

A SCIO biorezonanciás készülék megismerése óta egy új világ nyílt meg előttem. Rendkívül hasznosnak tartom a készülék segítségét igénybe venni, hiszen utat mutat, tájékoztat, hogy melyik irányba is induljak el.
Az egészség nagy mértékben múlik azon, hogy milyen az életmódunk, mennyit mozgunk, hogyan táplálkozunk. Fontos az is, hogy milyen vitaminokat, ásványi anyagokat használunk, ezekből számtalan fajtát találunk a piacon. Használatuk a mai környezetünkben szinte  elengedhetetlen. Az, hogy ki melyiket találja meg, melyikben bízik, ezt a "véletlen" határozza meg, amely, mint tudjuk, nem létezik :). Magam is több készítménnyel találkoztam az évtizedek során, volt közöttük, ami számomra hatásos volt, volt olyan is, ami kevésbé és olyan is, ami egészen elkápráztatott. Tapasztalataimat egyéb helyen megosztom a kedves olvasóval.

Boldog vagyok, hogy segíthetek az embereknek a testi- és lelki egészségük megtartásában, visszaszerzésében. Mindezt pedig kivétel nélkül mindig a legjobb szándékom szerint teszem.