fejlec

Stressz

A STRESSZ

Mindennapjainkra jellemző a szokatlan mértékű stressz. Ennek okai a felgyorsult élet, a megélhetésért való küzdelem, a bizonytalan jövő, a betegségektől való félelem, a családon belüli és kívüli kapcsolati problémák és sorolhatnám tovább.

  Bármi legyen is az ok, a lényeg, hogy ez minden emberben ott van és ennek  kezelése nem egyszerű feladat.

Testi értelemben a szorongás, a stressz savasodást indít el, amit a csodálatos öngyógyító rendszerünk - mint mindent -  szeretne megoldani. Éppen ezért ásványi anyagokat szeretne adni ehhez a savas közeghez, hogy azt közömbösítse.

Csakhogy a probléma ott kezdődik, hogy a mai étkezéssel nem tudunk elég ásványi anyagot magunkhoz venni,  ezért a szervezet megoldja másképp: elveszi bizonyos helyekről. Elveszi az érfalakból, a hajhagymák gyökeréből, a csontokból stb. Így lesz az érfalak meszesedése, a hajhullás, a csontritkulás és még számos egyéb probléma eredendő oka a stressz okozta savasodás.

Éppen ezért a stresszt, a szorongást nyugtatókkal, altatókkal "megoldani" a legnagyobb tévedés. Hiszen ezzel újabb savasító anyagokkal árasztjuk el a szervezetünket, ami csak fokozza a panaszokat, nem is beszélve  az egyéb mellékhatásokról.

A SCIO biofeedback elsődleges helyen vizsgálja a stressz nyomait, összefüggéseit a fennálló problémákkal. NLP kepernyoA gép NLP oldala feltárja a legjellemzőbb mentális problémákat és rögtön elindítja a kiegyensúlyozást. Ennek hatására nagyon látványos változás áll be a találkozó után. Sokan már rögtön érzik a felszabadultság érzését,  nyugodt alvásról,  jókedvről számolnak be,  régen nem tapasztalt jó  érzés járja át a testet.

A biorezonancia csak az egyik út: a stressz kezelését mindig érdemes természetes anyagokkal kiegészíteni, hogy a hatás tartós legyen.

Amit leginkább ajánlhatok, az a svájci Levendula olaj, mely 100%-os tisztasága miatt nyugodtan használható belsőleg, rendkívüli nyugtató hatása miatt még a stressz alapú magas vérnyomásra  is kedvező hatású.


Az idegrendszer kiegyensúlyozását a Narosan narancs és a Red Berry tudja hosszú távon megoldani: mindegyik természetes kivonatból származó vitaminokat, ásványi anyagokat és nyomelemeket tartalmaz, amiknek speciális hatása akár még a komolyabb depressziós problémáknál is jelentkezik.


Relaxalasbath1Az alvás rendezésére szintén kitűnő megoldás a Melissa tea: egy teáskanálnyi port tegyünk egy csészényi vízbe, ez éppen elegendő. Egy Justos Harmonia fürdő pedig ilyen csodákra képes: