fejlec

Termékek

Minden téma tárgyalásánál utaltam a gyógynövényekkel való megoldásra is.
Nagyon sok mindent lehet használni a gyógyteáktól a legkülönbözőbb természetes készítményekig. Mindenkinek rá kell találni a saját útjára, ki kell tapasztalnia, hogy neki mely termékek használnak a legjobban.

Nagyon sok mindennel próbálkoztam én is. Átütő sikert azonban - magamnál és környezetemben is - 10 évvel ezelőtt  azokkal a svájci készítményekkel értem el, melyek azóta számomra az egészségmegőrzés és helyreállítás csúcsát jelentik.
Hangsúlyozom, hogy senkire nem szándékom ezeket rábeszélni, ha bármilyen problémára talál jobbat, mindenképpen azokat részesítse előnyben!
  Én azért használom ezeket, mert a Just-Nahrin egy több, mint 80 éves múlttal rendelkező svájci cég, mely egészségmegőrző készítményeiben a legmagasabb minőségi követelményeknek megfelelő, nagy tisztaságú gyógynövényeket használ fel, ezzel segítve a szervezet öngyógyító képességének kifogástalan működését.
 
A Nahrin cég termékei a szervezet belső tisztítását és immunerősítését szolgálják. Különlegessége, hogy termékei un. „Food based” – élelmiszer alapú készítmények, mely igen ritka az egész világon. A Just cég pedig- illóolajok, krémek, fürdők segítségével - a szervezet külső egészségét biztosítja.       

Ezek a készítmények a szervezet eredeti, természetes állapotát állítják vissza, túladagolásuk szinte lehetetlen. Nagyon sok rendkívüli tapasztalat van a különböző betegségek kezelésével kapcsolatban, azonban itt kell megjegyezni, hogy ezek a készítmények a prevenciót is szolgálják, az egyik legnagyobb feladat, hogy környezetünk – így az egész magyar lakosság – gondolkodását ebbe az irányba tereljük!

 Hazánkba eddig több, mint 100 féle készítményt hoztak be, így szinte minden problémára találhatunk megfelelő megoldást.
 A cég honlapján ( www.eletfaprogram.hu ) sok készítményről lehet remek referenciákat találni,  magam is rengeteg tapasztalatot gyűjtöttem be a 13 év alatt.

Ezekről személyes konzultációk és előadások formájában szoktam tájékoztatást adni.
 
 Ezeken kívül közel egy éve tapasztaltuk meg egy magyar feltaláló, Jakabovics Tibor nanotechnológiával készült termékeinek áldásos hatását. A Lavyl egyedülálló módon, spray formában segít számtalan problémában
, ezt is szívből tudom ajánlani. Sok tapasztalatot, orvosi előadások jegyzetelt változatát, használati útmutatók leírását tudom küldeni az ez iránt érdeklődőknek.