fejlec

Magamról


 
Én 19Szeretettel köszöntöm a kedves ide látogatót,

Tihanyi Edit
biofeedback terapeuta vagyok, életvezetési tanácsadó.


Több évtizede kezdtem érdeklődni az egészség megőrzésének természetes módjai iránt.

Először csak az ezzel kapcsolatos írásokat bújtam, majd bekapcsolódtam a debreceni jógaéletbe, ami igazi áttörés volt: így jutottam el számtalan tanfolyamra és képzésre, melyek mind az egészségmegőrzés addig szokatlan módszerei felé vittek.

Tanulmányaim során beiratkoztam a Zyrius Akadémiára, ahol sikeres vizsgát tettem, így  azóta humanológus szakértőként sikerrel működtetek egy Egészségmegőrző klubot, ahol megszerzett tudásomat boldogan osztom meg mindenkivel, aki eljön.
Az Életfa Országos Egészségőrző Program keretén belül szintén vizsgát tettem anatómiai és élettani ismeretekből, így elnyertem az
Életfa Egészségügyi Tanácsadó címet, ezen kívül az országos program Életvezetési tanácsadója lettem.
Mindezeken kívül megismerkedtem a Schüssler sók világával, amelyből - a Homeopátiás Baráti Kör tagjaként - szintén levizgáztam, és így felvettek a Schüssler Tanácsadók névsorába.

Időközben az egészség megőrzése terén egy csodálatos eszközre bukkantam:  a rezgések elvén működő Nelson SCIO biorezonanciás készülékre mely biofeedback technikával - az egészséges rezgések visszajuttatásával - a lehető leghatékonyabban segít sejtjeinknek, hogy semlegesítsék az őket ért káros hatásokat. Először csak én és a családom  élvezhettük a pozitív hatásokat, hamarosan azonban egyre nagyobb körben terjedt el varázslatos tudományom eredménye.

A biorezonancia és a kvantum világában állandó továbbképzésekkel, hazai és nemzetközi kongresszusokon való részvételekkel fejlesztem tudásomat, mely érzésem szerint egy egész életen át tartó tanulás lesz.

  

csodás élet