fejlec

Nelson SCIO biofeedback


Body scan & face kepNELSON SCIO BIOFEEDBACK

A SCIO biofeedback készülék a XXI. század eszköze, mely segít a szervezetnek az egészség megőrzésében.

A természetben minden rezgésből áll, minden élő sejt is rezgéseket bocsát ki.
A vírusok, gombák, paraziták is rendelkeznek sajátos rezgésekkel, melyek folyamatosan hatnak ránk.

A készülék érzékeli az egészséges és a nem megfelelő rezgéseket is.
Energetikai szinten számtalan dolog mérését végzi a gép, így pl. méri a vitaminszintet, az ásványi anyagok, enzimek, hormonok, toxinok, gombák, paraziták, a belső szervek egyensúlyának szintjét, a gerinc állapotát, és számos egyéb tényezőt.

Az embert, mint teljes egységet tekinti, mely során összefüggéseket fedez fel a stressz, a lelki, mentális problémák egészségre gyakorolt hatásaival is.

A stresszoldás a  készülék egyik legfontosabb feladata.

Szervezetünket azonban nem csak a lelki stressz terheli, stresszt okozhatnak a szervezetnek  a káros sugárzások, hiányállapotok, allergia, mérgezések, kórokozók is, hogy csak néhányat említsünk.
Kezelo kep A nem megfelelő rezgések érzékelése után a készülék képes ezeket a finom rezgéselhangolódásokat az interferencia segítségével feloldani. Ezek a minimális elhangolások tudják a sejteket megtanítani, hogy azok az eredeti, egészséges állapot irányába javítsák ki önmagukat.

A felmérés és a kezelés természetesen nem helyettesíti az orvosi kivizsgálást, ezen alkalmak energetikai felmérésnek számítanak.

QUANTUM biofeedback kep Természetesen nem csodaszer ez, de nagy örömmel tölt el, amit kedves onkológus ismerősöm tapasztalt. Miután megismerte és nagy sikerrel elkezdte alkalmazni a készüléket, tanulmányútra ment az USA-ba. Itthon boldogan számolt be arról, hogy ott a legtöbb kórházban már igenis helye van ennek a csodálatos technikának.Cylex Silver Díj