fejlec

A készülékről

Keszulek kepA SCIO egy csúcstechnológiájú Quantum Biofeedback készülék, mely meggyőződésem szerint a jövőben meghatározó szerepet fog betölteni az egészségmegóvásban.

A legkönnyebben úgy érthetjük meg a működését, ha stresszfaktorokban gondolkodunk. Stresszfaktorok mindazok a tényezők, melyekkel együtt születtünk, vagy életünk során a káros környezeti ártalmak hatására kerültek a testünkbe.

A készülék először egy három perces energetikai tesztet végez, amelynek eredménye azonnal látható, szemben a hagyományos módszerekkel. Ezek betöltődnek egy speciális komputer programba, ahol láthatóvá válnak  a szervezetben aktuálisan uralkodó stresszek mennyiségei, illetve láthatjuk a test energetikai állapotát. A készülék képes feltárni azokat a faktorokat, melyek a szervezet öngyógyító képességét akadályozzák.
A negatív információ hullámhosszán indítjuk el a változásokat, így energetikailag beindul egy regenerációs folyamat, melynek hatása több héten át tart.
Kezeles kozben kep Mit kell tudni a harmonizálásról?

A találkozó alkalmával a kliens egy kényelmes karosszékben ül, a csuklókon, a bokákon és a homlokon  érzékelők vannak. Ez a regenerálás teljesen fájdalommentes, gyakorlatilag észrevétlenül történik és körülbelül egy-másfél órát vesz igénybe. A folyamat kockázatmentes, a készülékkel ártani nem lehet.

Kinek előnyös?

Minden embernek, a csecsemőkortól az idős generációig.

Miért ajánlott?  Teljes egeszseg kep

Akár vannak bántó tünetek, akár nem, mindenkinek fontos, hogy tisztában legyen energetikai állapotával és ha kell, időben megtegye a szükséges lépéseket. A megelőzés lényege: idejekorán felismerni a különböző rizikófaktorokat és harmonizálni a testet a jó fizikai- és lelki állapot megtartásáért.A készülék nem diagnosztizál, diagnosztizálást csak orvos végezhet.