fejlec

Aura-Csakrák


AURA-CSAKRÁK

Mi is az aura?

Világegyetemünkben minden rezgésekből áll. Minden atom és minden elemi részecske, még a tulajdon gondolataink és tudatunk is rezgésekből épül fel. Úgy határozhatjuk meg az aurát, mint rezgést, amely minden anyagi tárgyat körülölel, lényegében egy energetikai mágneses mező.
Az élettelen tárgyak (kövek, kristályok, víz) körül lévő aura alapjában véve állandó, míg az élő dolgok (emberek, növények) körül lévő aura idővel változik, néha meglehetősen gyorsan.
Az auránk egyfajta spirituális kézjegy. Ha valakinek
világos és tiszta aurája van, biztosak lehetünk benne, hogy az illető jószándékú és spirituálisan fejlett, még akkor is, ha szerény és nincs  ennek tudatában. Ugyanakkor, ha egy embernek szürke vagy sötét az aurája, biztosra vehetjük, hogy tisztátalan szándékai vannak, még ha ékesszólónak, műveltnek vagy jó kiállásúnak tűnik is az illető.

Az aurát
látni tanulás és gyakorlás kérdése. A kisgyerekek - 5 éves korig - természetes módon látják az aurát. A csecsemők gyakran néznek az előttük lévő ember fölé. Ha nem tetszik nekik a fej feletti aura színe vagy ha ez a szín nagyon különbözik a szülei aurájának a színétől, sírni kezdenek, mindegy, hogy mennyire mosolyog is az illető.
Az aurában
gondolati tartalmak jelennek meg.Bármilyen negatív érzés: félelem, gyűlölet,irígység, féltékenység vagy aggodalom azonnal csökkentik, tompítják az aura energiáját. Ha ezek a negatív dolgok huzamosan jelen vannak az aurában, előbb-utóbb áttevődhetnek testi szintre és különböző betegségeket indíthatnak el.
Az aurában jelenlévő energia mennyiségét méri a biorezonanciás gép, ezt rögtön a tesztelés elején látni lehet.
A fentiek leírásából világossá válhat, hogy miért van lényeges szerepe az
aura tisztításának , mely a találkozás elején  az egyik legfontosabb művelet, néhány percet vesz csupán igénybe. Létezhet olyan ember is, aki ettől idegenkedik (én még nem találkoztam ilyennel), de ekkor természetesen nem feltétlenül szükséges ezt a programot lefuttatni, de minden további energia egyensúlyozás sokkal hatásosabb lesz, ha ezt elvégezzük.
Hasonló okokból érdemes a
csakrák
harmonizálását is elvégezni, szintén a gép segítségével.

A csakra szó forgást, pörgést jelent. Ezek
energiaközpontok, melyek szintén a fizikai testen kívül helyezkednek el, rajtuk keresztül  energia felvétel és leadás történik.
Tölcsér szerű képződmények, melyek ha zárva vannak, az energia áramlása akadályokba ütközik. Ha tartósan zárva van bármelyik csakra, az ahhoz tartozó szervek energiahiányosak lesznek és előbb-utóbb megbetegedhetnek.

Hét fő csakránk van, ezek közül a fejtető- és a gyökércsakra magában, míg a többiek párban - elöl és hátul-  helyezkednek el.


A csakráink harmonizálása, stimulálása
a mindennapokban többféle módon történhet:  a csakratornával, a természetben való járással, zenével, csakralégzéssel, ásványokkal és illóolajokkal.
Ezek közül az illóolajok szerepét emelném ki: a gyökércsakra illóolaja a cédrus, a szexcsakráé a szantál vagy ilang-ilang, a köldökcsakráé a levendula és rozmaring, a szívcsakráé a rózsaolaj, a torokcsakráé az eukaliptusz és zsálya, a homlokcsakráé a jázmin és a menta, végül a fejtető csakráé a lótusz.

Jó szívvel ajánlom a Just illóolajait, melyek 100%-os tisztaságúak, éppen ezért be is lehet venni őket: 31-es olaj, Narancsolaj, Levendulaolaj.

Végül pedig így válik világossá, hogy miért olyan hatékony és csodálatos nyugtató fürdőnek és afrodiziákumnak is a Justnak az 

Érzéki fürdő
je, hiszen a következő alkotórészei vannak:szantál, bors, rózsa, írisz, szerecsendió, zsálya, málnalevél, tubarózsa, ilang-ilang, jázmin, cédrus, vanília, jojoba...