fejlec

Fájdalom

A fájdalom az egyik leggyakoribb ok, amely miatt az emberek felkeresik az orvost.

A fájdalom befolyásolja a gondolkodást, az érzelmeket és a viselkedést. Mértéke a legkülönbözőbb lehet, elviselése mindenképpen rendkívül kellemetlen, mégis azt kell mondani, hogy tulajdonképpen a túlélést szolgálja, mivel a fájdalom jelzi azokat a szövetekben végbemenő kémiai változásokat, melyek potenciálisan károsak lehetnek a szervezet számára.

A fájdalom gyógyszerekkel történő csillapítása nem a fájdalom okát célozza meg, ráadásul a szervezet savasodását fokozza.

Éppen ezért a legfontosabb feladat a fájdalom okának kiderítése, melyre kitűnő lehetőség a quantum biofeedback módszer. Az első találkozás alkalmával  először mindig a szervezet általános harmonizálását végezzük, mely során jelentkezhet olyan mellékhatás, ami a fájdalom csillapodását eredményezi. Ez mindig nagyszerű meglepetés, ha a kliensünk erről számol be, jóllehet ez elvárt hatás, mivel a szervezet izmainak és idegeinek stresszcsökkentését végezzük. Egyeseknél azonnali hatást tapasztalunk, míg mások többszörös találkozást igényelnek.

 

A fájdalom csökkentését a géppel konkrét helyekre is lehet lokalizálni: gerinc, végtagok, izmok, különböző szervek. Csökkenthetők ezen kívül a mentális fájdalmak is, mely az NLP Emotional Growth Program segítségével történik.

A gyógynövények is hasznos segítséget nyújtanak a fájdalom kezelésében.
A Just cég 31-es olaja igazi nagy ász ebből a szempontból , muskátdió tartalma szinte kábító fájdalomcsillapítóként működik.

Ha Boróka krémmel együtt használjuk – bedörzsölve a fájdalmas területet – hatása 5-6 óráig is eltart.