fejlec

Svájci termékek, avagy mire jó a kinőtt atléta?

A svájci Just készítmények hatását legjobban az alábbi tapasztalat illusztrálja.

Ezt a jó sztorit Ida mesélte a múltkor, amint betette a lábát a klubba! Sajnos ritkán jön, mert a tanítás, az iskola nagyon elveszi az idejét, de amikor ott van, mindig van a tarsolyában valami, amit élvezet hallgatni! Felvettem, lejegyzeteltem:

„A múltkoriban annyira előjött ez a teniszkönyök, fájt az egész karom, de a könyököm annyira, hogy nem tudtam a kávét se meginni! De állandóan fájt! Éjjel-nappal!

A többiek azt mondták, hogy menjek orvoshoz, az igazgató helyettes meg hozott nekem rá ilyen „könyök-szorító”-félét. Elmondta, hogy őneki ez a tenisz-könyök annyira sokáig tartott, hogy már a fia elvitte az orvoshoz erővel, mert elkezdett sorvadni az izma, annyira nem tudta használni.

Mondta nekem is, hogy mindenképpen menjek orvoshoz, mert neki már évek óta nem gyógyul meg, csak most éppen valamennyire jobban van. És mindenki csak azt hajtogatta, hogy orvoshoz kell menni, mert ez egy nagyon hosszadalmas valami.

És akkor elkezdtem este a következőt: bekentem először a 31-es olajjal – én valamiért mindig ezzel kezdem. Aztán bekentem az Árnika krémmel és a Wallwurz krémmel is és tettem rá egy vizes ruhát. Ez általában egy zsebkendő volt, vagy a gyerek régi kinőtt atlétája…

Erre jött egy nylonzacskó, majd ráhúztam egy lábszárvédőt, ami ifjú lány koromban volt divat. Jó rugalmas, ez nagyon bevált, nem szorít és nem jön le. Vagy ha nagyon meleg volt, egy régi nylon harisnyából szabtam  egy ugyanilyet, az is nagyon jó. Tudjátok, ez a dunszt kötés megháromszorozza a szerek hatását, ezt mondták az egyik konferencián.

Ezt megcsináltam minden este, egy hónapig!

És teljesen elmúlt! Teljesen elmúlt, pedig mindenki azt mondta, hogy ez évekig gyógyul!”

Nos, ettől a sok csodás szertől bízvást remélhetünk hosszú életet - legalábbis próbáltam átkötni a záró mondatomra:

Ha megéred a százat, akkor megúsztad. Nagyon kevesen halnak meg százéves koruk után…

Szeretettel: Tihanyi Edit

Ui.: továbbra is ajánlom, vegyük igénybe minden nap a három legjobb orvost:

Dr Elégedettség

Dr Higgadtság

Dr Jókedély