fejlec

M.-né Gabi

2009. elején a pajzsmirigyemen nyirokcsomó megnagyobbodást észleltek, amit ultrahang, biopszia és PET CT vizsgálatok is kimutattak.Felmerült a gyanú, hogy rákos sejteket is találhatnak. Ezek nagyon kellemetlenül érintettek, mert 2000-ben papilláris cc.miatt eltávolították mindkét lebenyemet.
További vizsgálatokat tettek szükségessé ( MIBI scan ), amire másfél hónapot várnom kellett. Ekkor mentem el az első mérésre, majd egy hét múlva a következőre, de egyik alkalommal sem mutatott eltérést a gép a normál értékhez képest. Ez  nagyon megerősített engem és hittem, hogy nincs semmi bajom.
Végül április 21-én a MIBI scan sem utalt malignitásra. A következő 2 találkozás célzottan a fizikai erőnlét javítására, fogínygyulladásra és aranyérre irányult, de ismét általános "regenerálás-ban" is részesültem. Ezen alkalmak  után éreztem, hogy aktívabb, egészségesebb, erősebb vagyok.
Köszönettel tartozom a lelkiismeretes és alapos energetizálásért.:

Mné Gabi 59 éves

Allergia

"Kedves Edit!

Nagy örömmel jelentem, hogy hatásos volt a kezelés!!:)
Van, hogy érzem a levegőben a pollent, akár ki is kell fújni az orrom, de az első válságos év (2008) előtti szinten vannak a tüneteim, abszolút munkaképes vagyok és mindent tudok csinálni.
Köszönöm szépen, nagyon hálás vagyok.
Fogok jelentkezni újabb kezelés érdekében (de az már nem feltétlen allergia miatt lesz) illetve egyes családtagoknak ajánlgatom:)
(Ugyanis onnan tudtam meg, hogy nekem már nagyon rosszul kéne lennem, mikor a párom panaszkodott, aki nálam jóval kevésbé volt eddig érintett)

Üdvözlettel: K. D."

Baleset

"Balesetből kifolyólag, a kezemen rettenetes ínhúzódás és zúzódás volt, borzasztó fájdalommal küszködtem, aludni sem bírtam. Ekkor mentem biorezonanciára, ami már az első alkalommal is nagyon meglepett: csillapította a fájdalmat, de aztán minden egyes kezelés után éreztem, hogy egyre jobb lesz.  Jobban tudtam fogni is, könnyebben használtam ezután. 

De az is nagyon tetszett, hogy láttam, milyen hiányosságok vannak a szervezetemben és éreztem, hogy utána kifejezetten jó a közérzetem, tényleg, mintha minden részem harmonizálta volna..."

Sz. Tünde

 

Dohányzás

"Szeptemberben voltam leszoktató programon és büszkén mondhatom, hogy azóta nem gyújtottam rá. Olyan jó érzés ez, hogy el sem tudom mondani. Amikor ott voltam a kezelésen, mondtam, hogy én nagyon szkeptikus vagyok. De tényleg valami történt a szervezetemmel, mert semmi sem motivál arra, hogy rágyújtsak.

Sőt, mostanában már kérdőn nézek a dohányos emberekre, hogy vajon ők mikor szembesülnek azzal, hogy folyamatosan pusztítják a szervezetüket... Köszönöm a segítségét és további jó munkát kívánok Önnek:

L.Zoltán"


"Mivel eltelt egy hónap, mióta Önnél voltam, így már ér valamit az a kijelentés, hogy nem dohányzom. Mivel én már szoktam le cigiről minden segítség nélkül, így meg tudom ítélni a régi és a mostani helyzetemet. A mostani periódus ezerszer könnyebb.
Bár egy kicsit feszült vagyok, de nem hasonlítható össze azzal, amikor csak magamtól tettem le a cigit.
Köszönöm Edit, sokat segített!
Üdvözlettel:

E.Gyula"

Kész csoda

Jóval túl vagyok már a menopauzán, sőt méheltávolításom is volt 5 éve. Mégis állandó vérezgetésem lett, amire az orvos azt végül azt mondta, hogy megmondja őszintén, fogalma sincs, honnan jöhet.
Elmentem a biorezonanciás kezelésre, ott kiderült, hogy nagyon súlyos C-vitamin hiányom van. A gép segítségével sok oldást is kellett csinálni, úgymond visszavezetni a szervezetem egy egyensúlyi állapotba. Nem tudom, hogy hogyan, de aznap estétől már egyáltalán nem jelentkezett a vérzés, természetesen szedtem másnaptól 1000 mg-os természetes C-vitamint is.
A mai napig alig hiszem, hogy ennyire egyszerű volt a megoldás. Köszönöm.

Anikó (Debrecen)